Ekman Fallsafe -putoamissuojainpaketti

Ekman FS102-15M on putoamissuojainpaketti, jossa on liukutarraimeen perustuva täydellinen putoamisen pysäyttävä järjestelmä. Tuotteet soveltuvat useimpiin putoamissuojaimia vaativiin töihin esim. lumenpudotukseen, talonmiehille ja kattotöihin.

Täydellinen, turvallinen ja riittävän toimintasäteinen (15 m) putoamissuojain useimmin esiintyviin työtilanteisiin, joissa putoamissuojaimia tarvitaan. Putoamissuojainpakkaukseen sisältyvä 12 mm ydinköysi on huomattavasti kevyempi kuin perinteiset 16 mm polyesteriköydet.

Sisältö: Tyylikäs kantoreppu, kokovaljas FS2002, kiinnityspiste rinnassa ja niskassa, liukutarrain + FS670 15 m turvaköysi, 1 m kiinnitysraksi FS800-1.

Paino: 4 kg

Hyväksyntä: EN 795 B, EN 361 ja EN 353-2 mukaiset

Varastossa
SKU
PUT1
179,00 € 221,96 €

Putoamissuojaimia suositellaan käytetäväksi, kun mahdollinen putoamismatka ylittää 2 meriä. Kevyillä turvavaljailla työskentely on vaivatonta ja tehokasta myös korkeissa paikoissa.

Putoamissuojaimen tehtävänä on estää korkealta putoaminen. Mikäli putoaminen tappahtuu, on paikalla oltava vähintään yksi henkilö, jotta turvallisuus tulee taattua.

Putoamissuojaimessa yhdistyvät liikkumavapaus, mukavuus ja turvallisuus kokopäiväiseen työskentelyyn!