Ensiapuasema

Cederroth ensiapuasema on uudistunut ja ainutlaatuinen tuote monenlaisiin hoitotarpeisiin. Kaikki tarvittavat ensiaputarvikkeet ovat helposti saatavilla, pölyltä ja lialta suojassa. Pakkauksissa on selkeät kuvat tuotteiden käyttötarkoituksesta. Cederroth ensiapuasema sopii työpaikan eri olosuhteisiin. Se tarjoaa monipuolisen valikoiman selkeästi esillä olevia ja käyttövalmiita tuotteita. Läpinäkyvät kannet ja kumilistat suojaavat tuotteita pölyltä ja lialta. Uudistuneessa sisällössä on mukana huuhteluspray pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista. Ensiapuohjeen takaa avautuu lokerikko, johon voit sijoittaa kylmähaudepussin, tukisiteen ym. täydennystarviketta.

Sisältö:

  • 2 kpl Cederroth 4-in-1 Ensiapuside (REF 1910)
  • 3 kpl Cederroth 4-in-1 mini Ensiapuside (REF 1911)
  • 1 pak Cederroth Burn Gel palovammataitos, 2 kpl/pak (REF 901900)
  • 1 kpl Cederroth huuhteluspray, 150 ml (REF 726000)
  • 1 kpl Cederroth Tartuntasuojapakkaus (REF 2596)
  • 1 kpl Salvequick Laastariautomaatti - 45 kpl muovilaastari (REF 6036) ja 40 kpl kangaslaastari, (REF 6444)
  • 2 x 20 kpl Salvequick haavapyyhe (REF 323700)
  • 1 kpl Hätäensiapuohje
  • 1 kpl Automaatin avain

Mitat: 29 x 56 x 12 cm

Varastossa
SKU
EAPU6
188,40 € 233,62 €

Cederrothin CE-merkityt ensiaputuotteet on luokiteltu lääkinnällisiksi laitteiksi direktiivin 93/42/EEC mukaisesti. Tämäntyyppisille tuotteille ei tarvita käyttöturvallisuustiedotetta, koska tuotteet on hyväksytty kyseisen direktiivin mukaisesti ja tuotteen turvallinen käyttö on taattu sitä kautta.

Tuotteen toimivuus ja mahdollinen steriiliys taataan annetun käyttöajan sisällä, mikä perustuu kestävyystutkimuksiin. Mahdolliset muutokset tuotteessa viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen tapahtuvat toki pikku hiljaa, ei välittömästi. Jos kyseessä on steriili tuote, pakkauksen tulee olla vahingoittumaton, jotta steriiliys voidaan taata. Emme kuitenkaan suosittele tuotteiden käyttöä viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

Cederroth laastarit eivät sisällä hartsia. Tietyt laastarit on kuitenkin pakattu suojapaperiin. Kaikki paperilaadut voivat sisältää pieniä määriä hartsia, jolloin ei täysin voida sulkea pois mahdollisuutta, että hartsia voi siirtyä laastariin.

Cederroth laastarit ovat täysin lateksivapaita. Tietyt laastarit on kuitenkin pakattu suojapaperiin, jonka liima sisältää lateksia. Henkilön, joka on erittäin herkkä pieneenkin kosketukseen lateksin kanssa, tulisi välttää suojapaperiin pakattuja laastareita.