Granberg Easy-Fit 12 par

Easy-Fit 100.0400 on ympäristöystävällinen, täysin vesipohjainen nailonkäsine, jossa on PU-pinnoite. Suojakäsineitä suositellaan erityisen hyvää sormituntumaa vaativiin töihin. Ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja, kuten Dimetyyliformamidia (DMF) eikä silikonia. Hajuton ja kulutuskestävä työkäsine. Käsineen nailonosa ei läpäise polyuretaania, joten käsine on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Ilmava, hengittävä malli.

Saatavana ovat koot 8-10.

Hyväksynnät: EN 420 ja EN 388 - suojausluokat: 4131.

TUKKUPAKKAUS 120 par. 346,80 € (430,03 € alv 24%)

Tukkupakkausten tilaukset myynti@turvamerkki.fi

Varastossa
SKU
KÄS3
40,80 € 50,59 €

Erilaiset työssä käytettävät suojakäsineet suojaavat esimerkiksi kemikaaleilta, mekaanisilta vaaroilta, kuumalta tai kylmältä, säteilyltä, tulelta, sähköltä, tärinältä, viilloilta ja pistoilta, tai vaarallisilta työkaluilta.

Suojakäsineitä on malliltaan, materiaaliltaan, käyttötarkoitukseltaan ja suojaustasoltaan erilaisia eri tarkoituksiin. Työssä käytettävän suojakäsineen valinnassa huomioidaan esimerkiksi työympäristön vaara- ja haittatekijät, käyttö- ja altistusaika, materiaalin ja mallin suojaavuus, käsinemallin toimivuus työssä sekä käsineiden yhteensopivuus muiden suojainten kanssa