Granberg EX 12 par

Synteettinen Granberg EX asentajan käsine on valmistettu MicroSkin Barrier materiaalista. Käsineet ovat kromi- ja silikonivapaita, pesunkestäviä, istuvuudeltaan ja repäisykestävyydeltään huomattavasti parempia kuin nahasta tehdyt käsineet. Synteettiset työkäsineet ovat tarkoitettu asennus- yms. työhön, jossa vaaditaan erityisen hyvää joustavuutta, tartuntaotetta ja sormituntumaa. MicroSkin Barrier materiaali on ilmava ja hengittävä käytössä. Tarraranneke. Vuoriton. Heijastinnauha kämmenselässä. Konepestävissä + 40 °C.

Käsineet ovat CE ryhmän I suojaimia.

Saatavana ovat koot 8-11

Pakkauskoko 12 par.

TUKKUPAKKAUS 120 par. 989,40 € (1226,86 € alv 24%)

Tukkupakkausten tilaukset myynti@turvamerkki.fi

Varastossa
SKU
KÄS4
116,40 € 144,34 €

Erilaiset työssä käytettävät suojakäsineet suojaavat esimerkiksi kemikaaleilta, mekaanisilta vaaroilta, kuumalta tai kylmältä, säteilyltä, tulelta, sähköltä, tärinältä, viilloilta ja pistoilta, tai vaarallisilta työkaluilta.

Suojakäsineitä on malliltaan, materiaaliltaan, käyttötarkoitukseltaan ja suojaustasoltaan erilaisia eri tarkoituksiin. Työssä käytettävän suojakäsineen valinnassa huomioidaan esimerkiksi työympäristön vaara- ja haittatekijät, käyttö- ja altistusaika, materiaalin ja mallin suojaavuus, käsinemallin toimivuus työssä sekä käsineiden yhteensopivuus muiden suojainten kanssa