Peltor G3000NUV ruuvisäädöllä

Peltor on kehittänyt täysin uuden suojakypärän, joka antaa mahdollisimman hyvän päänsuojauksen. Käyttömukavuuden takaavat erittäin miellyttävä, kypärän turvallisesti päässsä pitävä sisusta, keveys ja ennen kaikkea erinomainen tasapaino.

Suojakypärä Peltor G3000 vaimentaa ja jakaa putoavien esineiden aiheuttamat voimat erittäin tehokkaasti ja pikasäädöllä varustettu sisäosa on helppo säätää käyttäjälleen sopivaksi. Myös ilmanvaihtoa on parannettu paremmin sijoitetuin ilmanvaihtoaukoin. Pyöreä muotoilu ja mahdollisuus käyttää suojakypärää lippa takana helpottaa käyttöä ahtaissa tiloissa ja kiivetessä sekä antaa laajan näkökentän. Peltor G3000 -suojakypärään on saatavana laaja valikoima lisävarusteita.

Paino 310 g.

Hyväksyntä: EN 397 mukainen. -30 oC, LD, MM
Värit: keltainen, valkoinen, sininen

Kypärään saatavissa oma logo tai teksti veloituksetta! Käytämällä henkilökohtaisia suojavarusteita yrityksenne brändäykseen korostatte samalla, että suojaus ja turvallisuus ovat yrityksenne tärkeitä ydinarvoja.

Logo sovitetaan siten, että se on liimattavissa kuperaan pintaan. Teksti tehdään muotoon leikatuista kirjaimista, fontti Arial Bold.

TUKKUPAKKAUS 20 kpl 398,40 € (494,02 € alv 24%)

Tukkupakkausten tilaukset myynti@turvamerkki.fi

Varastossa
SKU
KYP2
24,90 € 30,88 €

Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf

Maksimissaan 15 merkkiä

Suojakypärä on ensisijaisesti tarkoitettu suojaamaan käyttäjän päälakea putoavien esineiden aiheuttamilta vaaroilta. Ne soveltuvat sitenrakennustöihin, telakoille, kaivoksiin, voimaloihin, huolto- ja kunnossapitotöihin sekä metsätöihin.

Nykyaikainen suojakypärä on kevyt ja miellyttävä käyttää koko työpäivän ajan.