Peltor Optime II sankamalli

Peltor Optime II H520B, vihreä

Optime II on kehitetty vaativiin meluympäristöhin ja se vaimentaa maksimaalisesti matalillakin taajuuksilla. Neste/vaahtomuovitäytteisten tiivisterenkaiden johdosta Optime II:ssa on alhainen puristuspaine ja optimaalinen tiiviys. Tiivisterenkaissa on ilmanvaihtokanavat ja ne ovat päällystetty miellyttävälla ja pehmeällä hygieniakalvolla.

Optime II on sopiva valinta teollisuusympäristöihin, jossa melu on voimakasta, kuten maansiirtokoneisiin, lentokentille ja maataloustöihin.

Optime II niskasankamalli soveltuu käytettäväksi erikseen tai yhdessö kypärän tai muun päähineen kanssa.

Paino 195g.

Vaimennusarvo: SNR 31

Varastossa
SKU
KUUS5
29,90 € 37,08 €

Peltor Optime käsittää kolme mallia, joiden käyttöalue on luokiteltu selkeästi - yhdestä kolmeen, vaativasta äärimmäisen vaativaan. Kuulonsuojaimet ovat aiempaa pienempiä, mutta eivät siitä huolimatta eristä käyttäjäänsä muusta maailmasta.

Kuulonsuojaimissa on erittäin matala profiili ilman ulostyöntyviä osia. Optimen ainutlaatuinen kaksipistekiinnitys jakaa puristuksen tasaisesti.Peltor-kuulonsuojaimen teräslanka on erittäin lujaa ja se puristaa aina yhtä tasaisesti niin kylmässä kuin lämpimässäkin.

Pienentyneestä koosta huolimatta, suoja on yhtä tehokas, tai parempi, kuin aikaisemmin. Portaattomalla korkeussäädöllä kuulonsuojaimet on helppo säätää sopiviksi. Leveiden ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta kuulonsuojainten käyttö on vaivatonta myös silmälasien kanssa.

Valitsemalla oikean kuulonsuojaimen työympäristösi ja oman tarpeesi mukaan, pystyt työskentelemään koko päivän vaivattomasti!