Peltor Optime I sankamalli

Peltor Optime I H510B, keltainen

Optime I on monipuolinen kuulonsuojain, jolle tunnusomaista on keveys. Suojaimen profiili on matala, mutta silti kupujen sisällä on reilusti tilaa. Optime I on hyvä valinta, kun tarvitset laadukkaan yleissuojaimen, jota voi käyttää sekä pitkien että lyhyiden työvuorojen ajan.

Peltor Optime I soveltuu erinomaisesti teollisuusympäristöihin, joissa melu ei ole kovi voimakasta. Esimerkkeinä verstaat, peltikorjaamot ja painotalot, mutta Optime I soveltuu myös vaikkapa ruohonleikkuuseen tai vapaa-ajan harrasteisiin.

Yhdistettävissä muiden suojainten kanssa, esimerkiksi hitsausmaskin kanssa.

Paino 165g.

Vaimennusarvo: SNR 30

 

Varastossa
SKU
KUUS4
24,50 € 30,38 €

Peltor Optime käsittää kolme mallia, joiden käyttöalue on luokiteltu selkeästi - yhdestä kolmeen, vaativasta äärimmäisen vaativaan. Kuulonsuojaimet ovat aiempaa pienempiä, mutta eivät siitä huolimatta eristä käyttäjäänsä muusta maailmasta.

Kuulonsuojaimissa on erittäin matala profiili ilman ulostyöntyviä osia. Optimen ainutlaatuinen kaksipistekiinnitys jakaa puristuksen tasaisesti.Peltor-kuulonsuojaimen teräslanka on erittäin lujaa ja se puristaa aina yhtä tasaisesti niin kylmässä kuin lämpimässäkin.

Pienentyneestä koosta huolimatta, suoja on yhtä tehokas, tai parempi, kuin aikaisemmin. Portaattomalla korkeussäädöllä kuulonsuojaimet on helppo säätää sopiviksi. Leveiden ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta kuulonsuojainten käyttö on vaivatonta myös silmälasien kanssa.

Valitsemalla oikean kuulonsuojaimen työympäristösi ja oman tarpeesi mukaan, pystyt työskentelemään koko päivän vaivattomasti!