Peltor Optime III niskasankamalli

Peltor Optime III H540B, puna-musta

Optime IIO on todellinen supervaimennin äärimmäisen meluisiin ympäristöihin. Optime III perustuu kaksikuoriteknologiaan, joka minimoi kuvun resonanssit. Optime III vaimentaa korkeat taajudet erittäin hyvin, mutta samalla kuitenkin puhe ja äärimerkit kuuluvat esteettömästi. Akustisesti yhteenliitetyt sisäosa ja kuori takaavat myös matalien taajuuksien maksimaalisen vaimennuksen.

Optime III kuulonsuojainten tiivisterenkaat ovat täytetty pehmeällä vaahtomuovilla, jonka ansiosta Optime III istuu erittäin hyvin ja puristaa vain vähän. Näille kuulonsuojaimille ominta ovat tehikas suojaus ja mainio käyttömukavuus.

Optime III:n käyttökohteita ovat mm. lentokentät, kaivokset ja laivojen konehuoneet sekä muut äärimmäisen meluisat kohteet

Optimaalisesti mutoiltu sanka ilman ulostyöntyviä osia. Ohut päälakinauha säätöä varten.

Paino 270g.

Vaimennusarvo: SNR 35

Varastossa
SKU
KUUS6
33,90 € 42,04 €

Peltor Optime käsittää kolme mallia, joiden käyttöalue on luokiteltu selkeästi - yhdestä kolmeen, vaativasta äärimmäisen vaativaan. Kuulonsuojaimet ovat aiempaa pienempiä, mutta eivät siitä huolimatta eristä käyttäjäänsä muusta maailmasta.

Kuulonsuojaimissa on erittäin matala profiili ilman ulostyöntyviä osia. Optimen ainutlaatuinen kaksipistekiinnitys jakaa puristuksen tasaisesti.Peltor-kuulonsuojaimen teräslanka on erittäin lujaa ja se puristaa aina yhtä tasaisesti niin kylmässä kuin lämpimässäkin.

Pienentyneestä koosta huolimatta, suoja on yhtä tehokas, tai parempi, kuin aikaisemmin. Portaattomalla korkeussäädöllä kuulonsuojaimet on helppo säätää sopiviksi. Leveiden ja pehmeiden tiivisterenkaiden ansiosta kuulonsuojainten käyttö on vaivatonta myös silmälasien kanssa.

Valitsemalla oikean kuulonsuojaimen työympäristösi ja oman tarpeesi mukaan, pystyt työskentelemään koko päivän vaivattomasti!