SwissOne Global suojalaseilla

Suojakypärä Global ja siihen integroidut suojalasit suojaavat käyttäjää sekä päähän ylhäältä tulevilta iskuilta että silmiin lentäviltä partikkeleilta. Global -suojakypärässä on 6-piste -sisäosa, uudenlainen sadekouru estämään sadeveden valumista käyttäjän niskaan sekä pikasäätöinen rullasisäosa. Säädettävä suojalasi on helposti käytettävissä ja laaja edusta suojaa hyvin myös sivulta sekä alhaalta ja sopii myös silmälasien käyttäjälle. Kun suojalasi ei ole käytössä, se voidaan nostaa kypärä sisälle. Pehmustettu nenätyyny antaa lisämukavuutta ja suojalasissa on huurtumattomuus- ja naarmuuntumisenestokäsittely. Suojalasi on hyväksytty iskunsuojausluokkaan B, keskienerginen isku.

Kypärässä on laaja alue edessä (95 mm x 45 mm) sekä tilaa sivuilla ja takana yrityksen logoa varten.

Hyväksynnät: Suojalasi EN 166:2001 1 B T ja EN 170:2001 2C-1,2. Suojakypärä EN 397:2012+A1:2012 440 VAC, 1000 V, LD, MM, -30oC

Global -suojakypärä on saatavana väreissä keltainen, valkoinen ja sininen.

Paino 470 g.

Kypärään saatavissa oma logo tai teksti veloituksetta! Käytämällä henkilökohtaisia suojavarusteita yrityksenne brändäykseen korostatte samalla, että suojaus ja turvallisuus ovat yrityksenne tärkeitä ydinarvoja.

Logo sovitetaan siten, että se on liimattavissa kuperaan pintaan. Teksti tehdään muotoon leikatuista kirjaimista, fontti Arial Bold.

TUKKUPAKKAUS 10 KPL - 407,20 € (504,93 € alv 24%)

Tukkupakkausten tilaukset myynti@turvamerkki.fi

Varastossa
SKU
KYP4
50,90 € 63,12 €

Sallitut tiedostotyypit: ai, eps, jpg, png, pdf

Maksimissaan 15 merkkiä

Suojakypärä on ensisijaisesti tarkoitettu suojaamaan käyttäjän päälakea putoavien esineiden aiheuttamilta vaaroilta. Ne soveltuvat sitenrakennustöihin, telakoille, kaivoksiin, voimaloihin, huolto- ja kunnossapitotöihin sekä metsätöihin.

Nykyaikainen suojakypärä on kevyt ja miellyttävä käyttää koko työpäivän ajan.