Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Tilaukset toimitetaan Posti-pakettina tai kirjeenä.

Toimituskulumme ovat:

Posti 16 (Postista noudettava paketti) 3,90 € 
Posti 14 (Perille kannettava paketti) 7,90 € 

Toimitusaika tuotteille on tavallisesti 3-4 arkipäivää. Erikoisemmille tuotteille, esimerkiksi omalla tekstillä tilatut tuotteet, toimitusaika on noin 5-6 arkipäivää.

Maksuvaluuttana verkkokaupassa on Euro. Ilmoitetut hinnat ovat verottomia (ALV 0%). Ostoslistan lopussa ilmoitetaan tilauksen ALV-osuus ja kokonaishinta.

Maksutapoina verkkokaupassamme ovat Checkout sekä lasku yrityksille ja yhteisöille. 

Maksaminen

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksaminen laskulla

TurvaMerkki.fi:n laskujen välittäjänä toimii Ropo Capital Oy (y-tunnus 2495037-7).

Laskuvaihtoehtoina ovat:

  • lasku paketin mukana
  • lasku erilliseen osoitteeseen
  • lasku sähköpostiin
  • verkkolasku

Laskulla on 14 vrk maksuaikaa tilauspäivästä. Noudatamme laskutuksessa korkolakia. Tilauksen yhteydessä Ropo Capital tarkastaa luottotiedot.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Palautusoikeus 

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, paitsi omilla teksteillä tehdyillä kilvillä / opasteilla. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön.

Tilaaja on velvollinen hoitamaan palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos tuotetta ei ole haettu postista ja tuote palautuu takaisin myyjälle, asiakas halutessaan tuotteen itselleen on velvollinen maksamaan kaikki uudelleenpostituksesta aiheutuneet lisäkulut, yhteensä 13,90 euroa (alv 0%).

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan ostaja on velvollinen maksamaan tilaamansa tuotteen. Jos tilaaja ei ole saanut saapumisilmoitusta lähetyksestä, tulee hänen ottaa yhteyttä Itellaan.