Centurion Nexus Linesman

Nexus Linesman suojakypärä on suunniteltu monipuoliseen teollisuus- ja rakennuskäyttöön, sekä sähkö- ja energia-alalle. Tämän lisäksi kypärä sopii myös muihin työtehtäviin, joissa on tarpeen EN 397 teollisuus-standardin tai EN 50365 sähköneristävyyden ja sähköiskujen suojan mukainen kypärä. EN 50365 mukainen sähköä eristävä kypärä soveltuu sen lisäksi jännitetöihin ja sitä voidaan käyttää lähellä matalajänniteasennuksia, joiden jännite on korkeintaan 1000 V AC tai 1500 V DC. Nexus Linesman kypärässä on aina mukana nelipisteleukahihna. Kypärän reunoissa on normilovet kuulonsuojainten kiinnittämiseen. Kypärän sisäosan koko on säädettävissä kääntäen niskassa olevaa isoa ja herkästi liikkuvaa ”Twist2Fit” säätöratasta. Kypärän takaosassa on alueet heijastintarroille ja nimikointitarroille. Kypärään on saatavana lisävarusteena sisäosaan saranoistaan kiinnitettävä S589 suojalasi.

Kypärän maksimikäyttöikä on 5 vuotta valmistusajankohdasta, joka on merkitty sisäosan pantaan.

Valmistusmateriaalit:
• Kypärän ulkokuori on ABS polymeeriä.
• Sisäosan panta polyetyleeniä ja nauhasto on teryleeniä.
• Dry-Tech hikinauha on polyesteriä.
• Säätöratas on asetaattia.
• Nelipisteleukahihna on polyesteriä.

Hyväksynnät: EN 397, 1000V a.c LD, MM, -40°C, EN 50365 mukainen.

Värit: keltainen, valkoinen, sininen

Paino 386 g.

Hyväksyntä: EN 397 mukainen. -30 oC, LD, MM
Värit: keltainen, valkoinen, sininen

Kypärään saatavissa oma logo tai teksti veloituksetta! Käytämällä henkilökohtaisia suojavarusteita yrityksenne brändäykseen korostatte samalla, että suojaus ja turvallisuus ovat yrityksenne tärkeitä ydinarvoja.

Logo sovitetaan siten, että se on liimattavissa kuperaan pintaan. Teksti tehdään muotoon leikatuista kirjaimista, fontti Arial Bold.

TUKKUPAKKAUS 10 kpl 359,20 € (445,41 € alv 24%)

Tukkupakkausten tilaukset myynti@turvamerkki.fi

Varastossa
SKU
KYP3
44,90 € 55,68 €

Sallitut tiedostotyypit: ai, eps, jpg, png, pdf

Maksimissaan 15 merkkiä

Suojakypärä on ensisijaisesti tarkoitettu suojaamaan käyttäjän päälakea putoavien esineiden aiheuttamilta vaaroilta. Ne soveltuvat sitenrakennustöihin, telakoille, kaivoksiin, voimaloihin, huolto- ja kunnossapitotöihin sekä metsätöihin.

Nykyaikainen suojakypärä on kevyt ja miellyttävä käyttää koko työpäivän ajan.