Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Tilaukset toimitetaan Postin kautta kaikkialle Suomeen.

Toimituskulumme ovat:

Postipaketti (Postista noudettava paketti) 5,90 € 
Posti Express (Perille kannettava paketti) 8,90 € 

Matkahuolto Lähellä paketti 7,90 €

Matkahuolto Jakopaketti 11,90 €

Hinnat alv 0%.

Yli 300 euron tilaukset toimitamme ilman postikuluja!

Toimitusaika tuotteille on tavallisesti 3-4 arkipäivää. Erikoisemmille tuotteille, esimerkiksi omalla tekstillä tilatut tuotteet, toimitusaika on noin 5-6 arkipäivää.

Maksuvaluuttana verkkokaupassa on Euro. Ilmoitetut hinnat ovat verottomia (ALV 0%). Ostoslistan lopussa ilmoitetaan tilauksen ALV-osuus ja kokonaishinta.

Maksutapoina verkkokaupassamme ovat Checkout sekä lasku yrityksille ja yhteisöille. 

Maksaminen

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan osoitteeseen myynti@turvamerkki.fi.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot tullaan lisäämään pian myös tälle sivulle.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

Maksaminen laskulla

TurvaMerkki.fi:n laskujen välittäjänä toimii Ropo Capital Oy (y-tunnus 2495037-7).

Laskuvaihtoehtoina ovat:

  • lasku sähköpostiin
  • verkkolasku

Laskulla on 14 vrk maksuaikaa tilauspäivästä. Noudatamme laskutuksessa korkolakia. Tilauksen yhteydessä Ropo Capital tarkastaa luottotiedot.

 

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, paitsi omilla teksteillä tehdyillä kilvillä / opasteilla. Palautuksesta tulee ilmoittaa myyjälle. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön.

Jos tuotetta ei ole haettu postista ja tuote palautuu takaisin myyjälle, asiakas halutessaan tuotteen itselleen on velvollinen maksamaan kaikki uudelleenpostituksesta aiheutuneet lisäkulut, yhteensä 13,90 euroa (alv 0%).

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan ostaja on velvollinen maksamaan tilaamansa tuotteen. Jos tilaaja ei ole saanut saapumisilmoitusta lähetyksestä, tulee hänen ottaa yhteyttä Postiin.