Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Tilaukset toimitetaan Postin kautta kaikkialle Suomeen.

Toimituskulumme ovat:

Postipaketti (nouto valitusta palvelupisteestä) 6,90 €
Posti Express 14 (tuodaan perille, ei ennakkoilmoitusta) 9,90 €
Posti Kotipaketti (tuodaan perille, jakelusta sovitaan vastaanottajan kanssa) 12,90 €
Matkahuolto Lähellä-Paketti (nouto valitusta palvelupisteestä) 6,90 €
Matkahuolto Jakopaketti (tuodaan perille, ei ennakkoilmoitusta) 10,90 €
Matkahuolto Kotijakelu (tuodaan perille, jakelusta sovitaanvastaanottajan kanssa) 12,90 €

Hinnat alv 0%.

Yli 300 euron tilaukset toimitamme ilman postikuluja!

Toimitusaika tuotteille on tavallisesti 3-4 arkipäivää. Erikoisemmille tuotteille, esimerkiksi omalla tekstillä tilatut tuotteet, toimitusaika on noin 5-6 arkipäivää.

Maksuvaluuttana verkkokaupassa on Euro. Ilmoitetut hinnat ovat verottomia (ALV 0%). Ostoslistan lopussa ilmoitetaan tilauksen ALV-osuus ja kokonaishinta.

Maksutapoina verkkokaupassamme ovat Paytrail sekä lasku yrityksille ja yhteisöille. 

Maksaminen

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan osoitteeseen myynti@turvamerkki.fi.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi

Maksaminen laskulla

TurvaMerkki.fi:n laskujen välittäjänä toimii Ropo Capital Oy (y-tunnus 2495037-7).

Laskuvaihtoehtoina ovat:

  • lasku sähköpostiin
  • verkkolasku

Laskulla on 14 vrk maksuaikaa tilauspäivästä. Noudatamme laskutuksessa korkolakia. Tilauksen yhteydessä Ropo Capital tarkastaa luottotiedot.

 

Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaan yksityisillä asiakkailla on 14 vuorokauden palautusoikeus, paitsi omilla teksteillä tehdyillä kilvillä / opasteilla. Palautuksesta tulee ilmoittaa myyjälle. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksen kuluista vastaa asiakas. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yriyksiä.

Jos tuotetta ei ole haettu postista ja tuote palautuu takaisin myyjälle, asiakas halutessaan tuotteen itselleen on velvollinen maksamaan kaikki uudelleenpostituksesta aiheutuneet lisäkulut, yhteensä 13,90 euroa (alv 0%).

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan ostaja on velvollinen maksamaan tilaamansa tuotteen. Jos tilaaja ei ole saanut saapumisilmoitusta lähetyksestä, tulee hänen ottaa yhteyttä Postiin.