Kameravalvontamerkit

Kameravalvontamerkit

Kameravalvonta on tehokas tapa suojata kiinteistöä murtovarkailta. Tallentavista kameroista tai videovalvonnasta kertovat kyltit ovat osa tätä suojausketjua. Useissa tapauksissa jo tallentavasta kameravalvonnasta kertova kilpi voi ehkäistä esim. murtovarkauden. Yritysten tulisikin kiinnittää erityistä huomiota siihen, että olemassa oleva kameravalvonta myös näkyy yrityksen alueella.

Meiltä löydät kattavan valikoiman kameravalvonta kylttejä. Valikoima kattaa niin suomen- kuin ruotsinkieliset merkit, sekä useita englanninkielisiä malleja.

Varsinkin ulos kannattaa valita tarpeeksi näkyvä kyltti, jotta se huomattaisiin tehokkaasti. Ulkotiloihin tulevan kylttipohjan suosittelemme olevan aina alumiinia. Alumiini kestää pakkasta ja Suomen sääoloja paremmin kuin muovipohja.

Kyltteihin on saatavissa kiinnitysreiät veloituksetta. Vaivaton tapa kiinnittää kyltti on ottaa ne valmiiksi tarroitettuna. Taustapuolelle asennettavat kiinnitysteipit ovat erittäin vahvaliimaisia eikä ruuveja tarvita.

Turvamekki.fi:ssa on Suomen kattavin valikoima kameravalvontakylttejä. Valittavana on useita erilaista kameravalvontakylttiä, jonka lisäksi mahdollisuus kameravalvontakyltti omalla tekstillä. Valittavana myös englanninkieliset kilvet kansainväliseen työympäristöön.

 

Tuotteet 1-12 / 39

Set Descending Direction
Sivu
per sivu