Pysäköinti portin eteen kielletty

Laadukas kotimainen turvakilpi. Kolme eri materiaali- ja kokovaihtoehtoa. Ulkotiloihin suosittelemme alumiinikilpeä. Valitse ensin materiaali ja sen jälkeen koko.

Varastossa
SKU
KiK73
Alkaen 2,50 € 3,10 €

Sallitut tiedostotyypit: ai, eps, jpg, png, pdf

Materiaalivaihtoehdot:

-          tarra Hexis3000 (materiaalin tekniset tiedot)

-          muovikyltti, valkoinen polystyreeni 2 mm

-          alumiinikyltti, Ibond alumiinikomposiittilevy 2 mm, erittäin jäykkä, säänkestävä

Kiinnitys:

Tarrat ovat helppo kiinnittää puhtaaseen pintaan. Suurissa tarroissa asennuslasta on avuksi.

Turvakylttien kiinnittämiseen on useita tapoja. Yleisin turvakilven kiinnitystapa on ruuvata kyltti asennettavaan pintaan. Tämä on varmin tapa esim. ulkokylttien asennukseen.

Sisätiloihin useimmiten riittävä ratkaisu on kaksipuolinen tarrakiinnitys, jonka saa kylttiin 0,90 € lisähinnalla. Tämä on helppo ja vaivaton kiinnitystapa, ja asennus on nopeaa. Kaksipuolinen tarra pitää kyltin tiukasti seinässä, mutta on myös tarvittaessa poistettavissa ilman seinään jääviä reikiä.

Erikseen myytävät muoviset kiinnikkeet käyvät valmistamiimme turvakyltteihin ja ovat näppärä tapa kiinnittää kyltti vaikka näkymään seinästä ulospäin.

Kilpien muokkaaminen:

Valmistamamme turvakilvet ovat muokattavissa aina asiakkaan haluamalla tavalla. Logon voi teettää merkkiin 0,20 € lisähintaan, kun samaa merkkiä tilaa väh. 10 kpl. Myös kokoja, värejä, symboleita ym. voidaan muokata. Teemme aina mallin turvakyltistä ennen sen valmistamista. Malli lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Mallin pyytäminen on veloituksetonta, eikä sido sinua mihinkään!

Lisätietoja

Turvakilven koon valinta